EL COMERÇ DE CASA

L'equip educatiu EdBuilding posa a disposició els experts i professionals per atendre les famílies

L'entitat ha habilitat un telèfon per fer consultes sobre l'educació i gestió de les emocions dels fills, tant infants com adolescents


  • Comparteix:

Les consultes d'EdBuilding estan relacionades amb la gestió de les emocions i l'educació dels fills i filles, tant infants com adolescents / Foto: CC-BY Pxfuel

Les consultes d'EdBuilding estan relacionades amb la gestió de les emocions i l'educació dels fills i filles, tant infants com adolescents / Foto: CC-BY Pxfuel

L'equip expert en educació, EdBuilding, segueix al peu del canó durant la situació afectada per la Covid-19. Els professionals que hi formen part, des de pedagogs, mestres i psicòlegs, s'hi han implicat més que mai i oferiran els seus coneixements en forma de servei per a tots els santcugatencs des de casa seva via telefònica.

L'entitat posa a servei de qui ho desitgi el telèfon 658 955 403 de les 10h a les 12h i de les 16h a les 18h. En menys de 24h, l'interessat o interessada rebrà la trucada de l'expert/a que podrà respondre a la consulta en 10 minuts. La consulta és gratuïta.

S'atendran consultes sobre ajuda emocional per a infants i adolescents, atenció per a aprendre a gestionar canvis hormonals, propostes de lleure i educatives, comunicació positiva amb petits i més grans i canalitzar les emocions a través de l'art.

Directes a Instagram amb experts que donaran recursos i xerrades per a gestionar la crisi
A més d'aquest telèfon, EdBuilding ha tingut la iniciativa d'emetre cada dia a les cinc de la tarda, al perfil d'Instagram , una xerrada amb un expert en directe. La idea és parlar sobre diferents temes que ocupen aquestes setmanes: el dol, les emocions i les relacions interpersonals.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.