EL COMERÇ DE CASA

Clíniques veterinàries i botigues de cura de mascotes, obertes i en línia

Els veterinaris són serveis essencials


  • Comparteix:

Veterinaris a domicili i botigues d'alimentació i complements per a animals en línia perquè siguin atesos durant el confinament / Font: CC-BY Pixabay

Veterinaris a domicili i botigues d'alimentació i complements per a animals en línia perquè siguin atesos durant el confinament / Font: CC-BY Pixabay

Els centres veterinaris estan considerats serveis essencials. És per això que es poden estar oberts, tot i que es prioritza l'atenció telefònica o amb cita prèvia. Arran de la crisi per la Covid-19, l'alimentació i els complements per a animals també estan diponibles a través de la botiga on line.

Notícia actualitzada a data de 29/12/2020

CUA Veterinaris
L'equip de Consultes i Urgències d'Animals Veterinaris a domicili ha posat a disposició de la ciutadania el telèfon 629 858 207 per atendre via telefònica o si cal, presencialment, els animals que tinguin problemes des de casa.

Kuri veterinari
Kuri veterinari també fa atenció d'urgències i consultes per a les mascotes durant el confinament a domicili. La seva pàgina de Facebook és aquesta i el número on atén les trucades dels interessats/ades és el 656 653 115.

Feres
La botiga de menjar, estris i joguines per a mascotes Feres, del carrer de la indústria, ha activat també el seu servei a domicili. Per fer les comandes, cal enviar un missatge de Whatsapp al 640 547 637 o bé trucar al telèfon fix 93 174 56 66. L'establiment és especialista en alimentació ecològica per a gats i gossos.

Don Canino
L'establiment de l'avinguda de la Via Augusta Don Canino està obert de 10 h a 20.30 h de dilluns a divendres i dissabtes de 10 h a 21 h. La botiga Don Canino de Mira-sol Centre està obert de 9 h a 21 h de dilluns a dissabtes. Les comandes a domicili es poden realitzar al 93 576 40 30.

Pets Place
La botiga especialitzada en mascotes Pets Place està obert de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h i els dissabtes de 10 h a 14 h i de 17 h a 20.30 h. L'establiment té una oferta d'alimentació, corretges, llits i roba i altres complements per a animals. La botiga es troba a la Rambla del Celler i per fer les comandes a domicili cal trucar al telèfon 936 747 081.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.