EL COMERÇ DE CASA

Les òptiques se sumen al comerç a domicili

L'Óptica Mira-Sol i l'Òptica Universitària porten ulleres de contacte i altres complements per a la vista


  • Comparteix:

Òptica Mira-sol / Foto cedida per Òptica Mira-sol

Òptica Mira-sol / Foto cedida per Òptica Mira-sol

Les òptiques es consideren serveis de primera necessitat, i és per això que algunes, han mantingut els seus establiments oberts en tot moment durant les restriccions. De totes maneres, l'Òptica Mira-sol i l'Òptica universitària han decidit oferir una alternativa al desplaçament a la botiga.

Notícia actualitzada a data de 04/01/2021

Òptica Mira-sol
L'Òptica Mira-sol, obre les portes en un horari de dilluns a dissabte de 9.30 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.30 h. La botiga es troba al carrer de l'Endavallada. Per a més informació els interessats/ades es poder dirigir al telèfon al 93 589 86 88 o a través d'un missatge de Whatsapp al 680 940 416.
L'establiment és un comerç de proximitat de tota la vida a Sant Cugat que actualment es troba associada a Sant Cugat Comerç i al seu torn, també a la plataforma SlowShopping.cat.

Òptica universitària
La botiga de Sant Cugat de la cadena Òptica Universitària situada a l'Avinguda del Pla del Vinyet, 57, local 7, està oberta de dilluns a dissabte de 10 h a 20.30 h. Ofereixen també un servei a domicili mitjançant la seva botiga en línia. Per contactar amb l'establiment cal trucar al 93 583 00 62 o enviar un correu electrònic al santcugat@opticauniversitaria.es.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.