EL COMERÇ DE CASA

Gaudir de tot tipus de menjar internacional des de Sant Cugat

Kebabs, mexicans i altres restaurants internacionals de la ciutat també fan servei a domicili


  • Comparteix:

Els santcugatencs i santcugatenques poden continuar gaudint de menjar internacional a domicili / Foto: Cedida per Panchito

Els santcugatencs i santcugatenques poden continuar gaudint de menjar internacional a domicili / Foto: Cedida per Panchito

Els restaurants de menjar internacional també porten el menjar a domicili. Els santcugatencs també poden gaudir des del sofà d'àpats xinesos, turcs, indis o mexicans, per exemple. Fem un llistat dels establiments que han activat l'enviament dels seus plats a casa.

Bon partit Kebap
El restaurant Bon Partit Kebap, de la plaça Doctor Pila, fa enviament a domicili dels seus plats de carn de Kebab en Dürüm (Crêpe), en pa de Pita o Falafel. Els entrepans es poden demanar amb carn i verdures, només carn i amb salsa de iogurt o picant. El telèfon per fer les comandes és el 93 584 66 17.

Deleit Sushi
També pots tastar el Japó des de Sant Cugat amb l'enviament a domicili de la cadena de restaurants Deleit Sushi. Sushi i 'Gyozas' a un cop de telèfon, només trucant al 93 463 35 38. L'establiment es troba ubicat al carrer Valldoreix, 10.

L'Argentí Sant Cugat
Si et ve de gust una bona carn argentina feta a la graella o altres plats típics d'Argentina com les empanades casolanes, l'Argentí Sant Cugat del passeig Francesc Macià, 84 ara t'ho porta a domicili. Fes la teva comanda al correu electrònic Info@largentisantcugat.com o al telèfon 93 148 16 51.

Panchito
El restaurant mexicà Panchito de Sant Cugat del carrer Endavallada, 10 fa servei a domicili dels seus plats a través de les aplicacions de delivery, com Just It. El seu horari és de dilluns a divendres de 19.00h a 00.00h, els dissabtes de 13.00 a 17.00 i de 19.30h a 01.00h i els diumenges de 13.00 a 17.00 i de 19.30 a 00.00h. El seu telèfon fixe per a fer les comendes o per a més informació és el 93 675 90 44.

Restaurant Da Jiang Jin
El restaurant xinès Da Jiang Jin, situat a la rambla de Can Mora, fa comandes a domicili de tots els seus plats, també vegetarians. Arròs tres delícies, vedella amb salsa d'ostres, menús especials... Pots consultar la seva carta al seu portal web i fer la teva llista al telèfon 93 589 03 80.

Taco Taco
Guacamole, nachos, burritos i molt més! La cuina mexicana de Taco Taco, al carrer Valldoreix, 81, ara també a domicili. Les comandes es poden fer al telèfon 93 768 97 20. Consulta tots els plats i actualitat del restaurant al seu perfil de Facebook.

Taj Mahal
El restaurant indi Taj Mahal del carrer Can Mates, 2 també fa repartiment a domicili dels seus plats a la carta. Productes Halal, aliments per a celíacs, Kebab, plats Thalis o el pollastre al curri original. Els interessats/ades en rebre aquests plats des de casa, poden fer les comandes al telèfon 93 172 47 31.

Teikit
El restaurant japonès Teikit segueix obert per portar el menjar amb servidors propis a les cases dels santcugatencs. Tal com asseguren al seu compte d'Instagram, a causa de l'estat de l'alarma, el menjar es prepara 'en un entorn 100% segur' seguint els protocols establerts pel Ministeri de Sanitat. Que 'el moment Teikit' faci més amè el confinament. Aquest és l'objectiu del restaurant i sobretot, dels santcugatencs que demanen per emportar els Fish Rolls (Sushi de peix i algues marines), els Mountain Rolls (Sushi de carn) o les opcions vegetarianes. Les comandes es poden fer al telèfon 93 589 28 31 i els plats es poden consultar a www.teikit.es.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.