EL COMERÇ DE CASA

Els restaurants es reinventen i porten les seves elaboracions a domicili

El confinament ha obligat a tancar els restaurants tradicionals de la ciutat


  • Comparteix:

Torrada vegetal VdGust / Foto cedida per VdGust

Torrada vegetal VdGust / Foto cedida per VdGust

Els restaurants han hagut de tancar les seves portes a causa de l'estat d'alarma. Alguns, però, han decidit continuar treballant a porta tancada per poder enviar els seus plats i receptes a domicili.

Bar Estrella
El Bar-Restaurant Estrella, situat al carrer del Vallès, 27 fa servei a domicili. El bar és especialista en receptes llatinoamericanes i també en tapes espanyoles. El seu telèfon de contacte per fer les comandes és el 93 004 90 49.

Bodega Tomàs
La bodega gastronòmica del passeig de Francesc Macià, 34, Bodega Tomàs, ara ha posat a disposició dels santcugatencs l'opció de fer comandes a domicili i de franc. Els plats que es poden demanar són de la carta de sempre però adaptada per emportar. Per demanar i pagar, es pot fer a través de la pàgina web de la rostisseria Cook Sant Cugat, dels mateixos propietaris. Per a més informació i posar-se en contacte aquells qui ho vulguin, el telèfon és el 93 461 86 10 i el correu electrònic bodegatomas@gmail.com.

El Bayo Argentino
El restaurant argentí El Bayo Argentino al carrer d'Avel·lina Casadeval de Volpelleres fa servei a domicili perquè tothom torni a gaudir de les empanadilles argentines i les milaneses. Per a fer les comandes, cal trucar al telèfon 606 317 088 o al 606 316 014. Els interessats poden seguir totes les seves novetats a través del seu perfil d'Instagram.

K'aprofiti
El restaurant K'aprofiti, especialitzat en plats combinats, carns a la brasa, natxos, entrepans i tapes colombianes ha començat a fer servei a domicili a través de la plataforma Deliveroo. Les comandes també es poden passar a recollir al local, trucant abans al telèfon 93 622 22 33 o 630 175 880. L'establiment és a l'avinguda Can Fatjó dels Aurons, 15. Per a més informació, els interessats/ades poden escriure al correu electrònic kaprofiti@hotmail.com.

L'antic i La Rita
Els restaurants L'antic i La Rita s'uneixen en el projecte de restauració Mitja Lliura, una cuina a domicili amb receptes tradicionals amb un toc modern pensades per portar a casa el dia a dia. Les comandes es fan a través de www.mitjalliura.com i el seu correu electrònic és el mitjalliurasantcugat@gmail.com.

Masia Can Ametller
Tots els migdies de dimarts a diumenge, l'establiment fa ruta i està obert per a qui vagi a recollir el menjar, que tindrà un 20% de descompte. Per posar-se en contacte i fer la comanda es pot fer a info@canametller.com o via telefònica al 93 674 91 51. La carta es pot consultar en aquest enllaç. A més, també disposen del 'menú executiu': un menú per emportar a tots aquells que han d'anar a la feina presencialment. Un menú de 22 euros amb beguda i coberts, disponible tots els migdies de dimarts a diumenge. Consulta el menú aquí.

VdGust Ibèrics i formatges
El restaurant VdGust, situat al carrer Castillejos, 30 rep comandes per portar a domicili a través del seu web i també per telèfon al 634 948 392. El restaurant fa promocions especials en dies assenyalats com Sant Jordi o el dia de la mare.

Wall 57
El Restaurant Wall 57 de Valldoreix, ubicat a la Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, 57 també fan servei a domicili dels seus plats de cuina tradicional, moderna i fusió. El correu electrònic per fer les comandes és booking@wall57.com i el telèfon de contacte 93 589 50 60. Aquí es pot trobar la carta dels plats que envien a casa.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.