EL COMERÇ DE CASA

Botigues santcugatenques dedicades a la decoració de la llar amb servei a domicili

Mobiliari, complements, làmpades, cadires d'oficina i més, sense moure's de casa


  • Comparteix:

Dormitori Lagrama de Disseny Indeco / Cedida

Dormitori Lagrama de Disseny Indeco / Cedida

Des del confinament, els ciutadans s'han adonat de les necessitats que poden arribar a tenir a casa: una nova habitació convertida en estudi per teletreballar, cadires més còmodes...Per a ús propi o per fer un regal, ja és possible comprar físicament mobiliari i complements de decoració per a la llar de la mà de botigues santcugatenques que han activat el servei a domicili, a causa de les restriccions.

Notícia actualitzada amb data de 20/01/2021

Disseny Indeco
L'establiment de mobiliari i decoració d'interior Disseny Indeco, fusteria des de 1983 ofereixen enviaments a domicili de les compres per part de l'usuari. La botiga ven matalasseria, complements, cadires d'oficina, pufs, làmpades i més. Les compres es poden fer a través del seu portal web en la botiga online i per resoldre dubtes i més informació, el número de telèfon és el 686 854 912 / 93 674 58 51 i el correu electrònic, info@dissenyindeco.com. Disseny Indeco es troba a la plaça Doctor Galtés, 7.

Kiva Llar
La botiga de decoració, complements de la llar i joguines de disseny KivaDeko, ubicada al carrer Santiago Rossinyol, 8 fa enviaments a domicili des de la seva botiga en línia de manera gratuïta. El telèfon de contacte és el 93 589 77 97.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.