EL COMERÇ DE CASA

Els vins de l'Empordà arriben a Sant Cugat en format de màping interactiu

L'experiència sensorial VíVid InSòlit ha transportat el visitant a la Ruta del Vi DO Empordà


  • Comparteix:

El VíVid InSòlit té per objectiu mostrar detalls de la Ruta del Vi DO Empordà / Foto: Cugat Mèdia

El VíVid InSòlit té per objectiu mostrar detalls de la Ruta del Vi DO Empordà / Foto: Cugat Mèdia

Viatjar a les terres de l'Empordà sense sortir de Sant Cugat ha estat possible gràcies a la proposta del VíVid InSòlit, un màping interactiu d'uns 25 minuts de durada, que ha transportat els assistents a través de música, olors, sabors i, fins i tot, la tramuntana, a la Ruta del Vi DO Empordà. La iniciativa immersiva, que prèviament va visitar les ciutats de Barcelona i Vic, ha estat organitzada pel Club de Màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la participació del Celler Modernista i el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Les sessions, que s'han dividit entre divendres i dissabte, s'han dut a terme a l'espai del Celler Modernista de Sant Cugat i han comptat amb la visita d'una cinquantena de persones que han pogut gaudir d'una experiència sensorial integrada per diverses escenes. Les anècdotes i històries, explicades en primera persona per personatges reconeguts vinculats a l'Empordà, han permès que l'espectador conegués, de forma virtual, els secrets de la comarca gironina.



La responsable de la Ruta del Vi DO Empordà, Marta Rosas, ha ressaltat l'experiència i ha destacat la importància d'aquests actes "davant les dificultats per fer tast de vins a causa de la Covid-19". Rosas, segons ha avançat a Cugat Mèdia, que "esperen poder tornar a muntar l'itinerari a la ciutat".

Aquesta activitat forma part del programa d'accions promocionals que s'endega des de la Ruta del Vi DO Empordà per promocionar experiències enoturístiques que ofereixen més d'un centenar d'empreses i trenta-dos cellers de la DO Empordà als visitants.





Marta Casas

La iniciativa va néixer en ple confinament quan vam veure que no podríem realitzar tasts de vins a l'Empordà. Aquest projecte, que és itinerant, té per objectiu que el visitant pugui descobrir secrets sobre la ruta que no havia descobert fins ara.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.