EL COMERÇ DE CASA

Els forns i pastisseries preveuen una bona venda de coques de Sant Joan

El pont llarg i les ganes de revetlla han fet que aquest any no sigui diferent a la resta


  • Comparteix:

Les coques amb més demanda són les tradicionals: de llardons, de fruites i de crema / Foto: Cugat Mèdia

Les coques amb més demanda són les tradicionals: de llardons, de fruites i de crema / Foto: Cugat Mèdia

Els forns i les pastisseries de Sant Cugat es mostren optimistes i esperen un bon any de vendes de coques de Sant Joan. Aquest any la revetlla fa possible un pont llarg, així que molts encàrrecs estan reservats per al matí de dimecres, ja que molta gent té previst marxar fora a celebrar-ho.

Segons els establiments consultats per Cugat Mèdia, les coques amb més demanda són les tradicionals: de llardons, de fruites i de crema. Però per als més atrevits també existeixen opcions menys comunes com coques farcides de crema de formatge, de baileys, de cava, de crema d'oreo o amb cireres naturals.

La propietària de la cafeteria, forn de pa i pastisseria Petritxol, Kety Ramos, l'encarregada de la fleca Turris de Sant Cugat, Lorena Quesada, i la responsable de la pastisseria Sàbat, Laia Garcia, expliquen que les reserves "s'estan fent com sempre".


Coques Sant Joan

Les reserves s'estan fent com sempre i la veritat és que la gent té moltes ganes de celebrar així que ens mantenim igua que l'any passat i amb moltes ganes. / Cau en un pont molt bo. Bé en dies així la gent s'agafa festa però s'emporten la coca. Jo crec que normal, serà un any normal, com sempre. La pandèmia va ser bona i aquest any jo crec que també. / Nosaltres creiem que més o menys serà com l'any passat, la gent té ganes de revetlla i de menjar coca.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.