EL COMERÇ DE CASA

La pizzeria Il Dolce Far Pizza s'estrena a Sant Cugat

El local del carrer de Josefina Mascareñas, que abans acollia un sex shop, ara dona sostre a una pizzeria


  • Comparteix:

Interior de la pizzeria / Foto: Cugat Mèdia

Interior de la pizzeria / Foto: Cugat Mèdia

Una nova pizzeria italiana de menjar per emportar, Il Dolce Far Pizza, ha obert recentment al carrer de Josefina Mascareñas. El negoci ofereix, a més de pizzes artesanes, vins, cerveses i pasta italiana de 'molt bona qualitat', segons ha explicat a Cugat Mèdia el cuiner i propietari del local, Luigi Castravelli. Il Dolce Far Pizza obre de dimarts a diumenge de 18.30 a 23.30 h oferint també servei a domicili a través de Glovo, Uber Eats i Obvseat; en aquest últim cas l'enviament és gratuït per a la zona de Sant Cugat.

Castravelli porta 30 anys de trajectòria dins el món de l'hostaleria i, abans de la pandèmia, va obrir dos altres restaurants a Barcelona. Ara ha decidit venir a Sant Cugat seguint la recomanació d'amistats que hi viuen, buscant un ambient més tranquil, proper i amb menys competència. El cuiner italià afirma que ha reformat el local, que abans acollia un sex shop, amb la implementació de parquet i d'un forn de llenya típic de Nàpols i especial per la cocció de les pizzes.

Pizza entrant al forn de llenya

Pizza entrant al forn de llenya / Foto: Cedida

El pizzer explica que la majoria de productes que ofereixen tenen procedència italiana, concretament de l'Apulia, com és el cas del gra. La diferència d'aquest es troba amb la fermentació menys pesada i de cocció lenta pràcticament sense llevat. Castravelli recalca la realització del tractament especial de l'aigua que utilitzen per a la realització de la massa de les pizzes per aconseguir, així, "una estructura harmònica de fermentació molt lenta".

Castravelli es mostra confiat amb el menjar que ofereix: "Jo ja puc anar dient coses boniques, però l'hora de la veritat només arriba quan es tasta el producte".


Luigi Castravelli


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.