EL COMERÇ DE CASA

El Mercat de Volpelleres es reivindica com a nova centralitat del barri

L'equipament ha celebrat una reobertura amb música, tastets i activitats diverses per donar-se a conèixer entre el veïnat


Temes relacionats

Els paradistes reivindiquen el Mercat de Volpelleres: 'S'hi pot trobar tota la cistella de la compra' ( 6/mai/22)


  • Comparteix:

Imatge de l'acte de rellançament del Mercat de Volpelleres / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge de l'acte de rellançament del Mercat de Volpelleres / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els paradistes del Mercat de Volpelleres han rebut el veïnat amb música en directe, tastets dels seus productes, activitats infantils i, fins i tot, una passejada amb globus aerostàtic. Amb aquest programa tan variat s'ha celebrat, aquest dijous, la reobertura del mercat municipal més jove de la ciutat. Els paradistes esperen que aquest rellançament, que coincideix amb l'ampliació de sis a nou parades, els ajudi a donar-se a conèixer al barri i que els veïns i veïnes s'acostumin a fer la seva compra als comerços de proximitat de l'equipament municipal.

La celebració ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mireia Ingla, la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, i de gran part dels regidors i regidores del consistori. Ingla ha destacat la importància dels mercats com a "centralitat i punt de trobada dels veïns", així com la "gran qualitat dels productes" que s'hi ofereixen. Vila, per la seva banda, ha animat a tots els santcugatencs, "fins i tot els que no són del barri", a conèixer aquest equipament que "ben segur serà un motor pel comerç de proximitat", ha dit.

L'inici d'una nova etapa

L'empresa municipal Promusa, encarregada de gestionar el mercat des del 2010, va signar un nou acord amb els quatre nous concessionaris amb la voluntat de "fomentar l'ocupació de les parades vacants, donar més vida al mercat i convertir-lo en un referent de compra de proximitat al barri". Amb aquest nou "impuls", es vol atraure nous clients, a qui els paradistes preparen "una oferta molt xula".

L'accés des del Mercadona també s'ha millorat. I en aquest sentit, des de l'equipament recorden la facilitat per accedir-hi: per descomptat, s'hi pot arribar a peu, però també queda a la disposició de la clientela un aparcament, gratuït durant dues hores per als compradors.

Inaugurat l'any 2019, el mercat de Volpelleres és el més nou dels quatre mercats municipals que hi ha a Sant Cugat i té disponibilitat per a 19 establiments. Ara mateix hi ha nou comerços oberts que ocupen 12 espais en total. Pròximament, està prevista l'obertura d'un establiment de menjar per emportar que ocuparà dos espais més, de manera que només en quedaran cinc de desocupats. Amb la revitalització, l'Ajuntament espera que nous paradistes s'animin a ocupar aquests cinc espais que encara queden disponibles per completar l'oferta total del mercat.




Mireia Ingla

Més enllà que el mercat sigui un lloc on es poden comprar productes de qualitat i de proximitat, el que fan els mercats en un barri és generar aquestes centralitats, aquests punts de trobada per al veïnat.

Elena Vila

M'agradaria animar la ciutadania que vingui a comprar i a visitar-lo, perquè ara mateix podem dir que tenim un mercat amb una oferta diversa, de gran qualitat. Segur que serà un motor pel comerç de proximitat.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.