EL COMERÇ DE CASA

Ja hi ha data per a l'obertura de l'Afònic, el bar que recupera l'esperit del Bohèmia

L'establiment s'ubicarà a la zona dels cinemes, on hi havia el bar Clàssic


  • Comparteix:

Els responsables del bar / Foto: Cugat Mèdia

Els responsables del bar / Foto: Cugat Mèdia

El bar Afònic, successor espiritual de l'antic Bohèmia, és a punt d'obrir portes. Ho farà divendres de la setmana vinent, 24 de març, tal com ha donat a conèixer l'establiment en una publicació a les xarxes socials. El nou bar s'ubicarà a la zona dels cinemes, on hi havia el bar Clàssic. Jordi Portales està al capdavant d'aquest projecte que heretarà el karaoke i les cares més conegudes de l'antic Bohèmia. Mercè Muñoz en serà l'encarregada i Cris Montes farà els torns de cap de setmana. També comptaran amb gran part de la plantilla de l'antic Bohèmia.

El que tots tres busquen, sens dubte, és que l'Afònic sigui un lloc on tothom es trobi a gust i vulgui tornar-hi. "El bon rotllo i l'ambient familiar que hi havia al Bohèmia era, en gran part, gràcies a elles", comentava Portales a Cugat Mèdia. I és que, si una cosa està clara, és que tant a la Cris com a la Mercè els encanta treballar darrere la barra. "Fer que la gent s'ho passi bé és la millor feina del món. Te'n vas a casa realment satisfeta", assegurava la Mercè. "Volem que la gent a l'Afònic s'hi senti com a casa, que sempre hi trobin un amic, que s'ho passin el millor possible", afegia la Cris.

Un bar per quedar-se afònic

A l'Afònic no només s'hi anirà a escoltar música i a ballar, sinó que s'hi podrà cantar fins a quedar-se afònic. "Creiem que el nom representa bastant bé l'esperit de donar-ho tot que volem que tingui la gent quan vingui", explicava Portales. Com que el local només compta amb una sala, el karaoke s'anirà intercalant amb la música, tot i que sí que hi haurà un escenari on "qualsevol podrà ser una estrella".

A més, periòdicament s'organitzaran 'talent shows', karaokes temàtics i concerts en directe. També es podran cantar alguns dels 'hits' dels grups santcugatencs. Tot plegat amb el millor so possible, ja que, el Jordi, tècnic de so professional, s'encarregarà de cuidar l'aspecte tècnic.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.