Natació: Caballero participarà en dues proves als Jocs Olímpics d'Atenes


  • Comparteix:

Melissa Caballero nedarà una prova més als Jocs Olímpics d'Atenes concretament la dels relleus 4 per 100 lliures segons li ha confirmat la federació espanyola. Caballero es mostra sorpresa per aquesta designació tot i que admet que el seu objectiu és fer un bon paper en els relleus 4 per 200. L'equip espanyol marxa cap a Grècia d'aquí una setmana amb l'esperança de realitzar una bona actuació.

Quan tothom pensava que la nedadora santcugatenca Melissa Caballero només nedaria els relleus de 4 per 200, ha arribat la notícia sorprenent. La federació espanyola de natació ha designat a la santcugatenca perquè disputi els relleus de 4 per 100 lliures. Si el fet de participar per primer cop en uns Jocs Olímpics era positiu per Caballero encara ho serà més al prendre part en dues competicions. La santcugatenca es mostra sorpresa per la decisió encara que es marca el seu gran objectiu en els 4 per 200.

Melisa Caballero

Tot i nedar un aprova més, la meva fita principal són els relleus de 4 per 200


A falta de només 19 dies pel seu debut, el treball de preparació ha estat dur i l'última competició que ha realitzat s'ha celebrat aquest cap de setmana amb el campionat d'Espanya. Caballero ha aconseguit un segon lloc als 200 metres lliures i una tercera plaça als 200 esquena. La nedadora santcugatenca fa una valoració positiva d'aquests resultats.

Melisa Caballero

El Campionat d'Espanya ha estat una bona preparació abans d'anar als Jocs Olímpics.


El 14 d'Agost podrem veure el debut d'una santcugatenca, Melissa Caballero en unes Olimpíades i serà en la prova de relleus 4 per 100 lliures. Dos dies més tard, Caballero disputarà els 4 per 200 on té dipositades moltes esperances de fer una bona actuació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.