Aeromodelisme: El Club Aeromodelisme Sant Cugat celebrarà els dies 6 i 7 de novembre la tercera edició de la copa extreme

Publicat el 30/set/04 per Anna Bernadó

El Club Aeromodelisme Sant Cugat organitza els dies 6 i 7 de novembre la tercera edició de la Copa Extreme d'acrobàcia artística a les instal·lacions de Can Graells. La gran novetat d'enguany és que aquesta prova serà puntuable pel campionat del Món. L'entitat que presideix Paco Valenzuela està pendent d'arribar a un acord amb l'espònsor CIC-3 per perfilar el pressupost.

La Copa Extreme és una prova on l'acrobàcia artística amb música és la protagonista. Es realitza amb un tipus d'avió dissenyat exclusivament per aquesta disciplina i enguany arriba a la tercera edició que es disputarà el proper 6 i 7 de novembre a Can Graells.
Cal recordar que la Copa Extreme és l'evolució de la "Copa Diablotín", anomenada així per l'avió Diablotín, molt versàtil però molt elitista, que feia que la participació fos escassa. Per tal d'aconseguir més participants, al 2001es van ampliar els tipus d'avions que podien participar-hi i se li va canviar el nom per Copa Extreme.
Paco Valenzuela, president de l'Aeromodelisme Sant Cugat, explica en què consisteix la prova i quin tipus d'avió és el més adequat per participar-hi.


Paco Valenzuela

Es tracta d'una acrobàcia artística amb música


La Copa Extreme d'enguany es disputarà a Sant Cugat ja que les instal·lacions de Can Graells presenten molta qualitat a nivell d'infrastructures de seguretat. També cal destacar que és el primer any que se li ha posat nom a la prova, "La evolución".
Com a novetat, la Copa serà vàlida i puntuable pels Jocs Olímpics d'aeromodelisme del 2005, tal i com comenta Paco Valenzuela.

Paco Valenzuela

La Copa Extreme d'enguany és puntuable pels Jocs Olímpics d'aeromodelisme del 2005


L'empresa catalana CIC-3 ubicada a Sant Cugat porta ja quatre anys patrocinant l'Aeromodelisme Sant Cugat.
Segons Valenzuela, sense el CIC-3 seria impossible dur a terme l'organització de la prova ja que el club no està preparat.


Paco Valenzuela

Sense el CIC-3 no podríem organitzar la Copa Extreme


La tercera edició de la Copa Extreme promet com a novetats més pilots i més qualitat, ja que la gran quantitat de socis i de possibilitats de l'Aeromodelisme Sant Cugat permetran fer una competició més "seriosa".

Paco Valenzuela

Aquest any hi ha més pilots i més qualitat


Estarem atents a l'evolució de l'organització de la Copa Extreme els propers 6 i 7 de novembre que de ben segur serà tot un espectacle.