Futbol: Vint-i-sis equips desfilen pel camp de Coll Favà en la presentació de la base del SCE

Publicat el 16/nov/04 per David Rodriguez

Vint-i-sis equips del Sant Cugat Esport, des dels patufets fins a l'equip juvenil, van desfilar diumenge passat pel camp de Coll Favà en motiu de la presentació de la base. En l'acte, el president de l'equip santcugatenc, Àlex Barberà, va remarcar la importància de la feina que estan fent els diferents entrenadors de l'entitat santcugatenca.

La presentació dels diferents equips del Club va començar a les deu del matí i els patufets de quatre anys van ser els primers en rebre els aplaudiments i les felicitacions per part d'una graderia que estava plena a besar. A partir de llavors, i seguint l'ordre dels equips, des dels prebenjamins fins al juvenil, l'afició vermell-i-negre va poder veure les cares dels nois i noies que portaran aquesta temporada la samarreta del SCE.

Un dels moments més emotius va ser quan el president del club, Àlex Barberà, va dir que el SCE no és, només, un club de futbol sinó també un lloc on s'eduquen els nens i, és per això, que la feina dels entrenadors i de la gent que integra aquest projecte és tan important. Barberà també va demanar als pares que deixin fer als entrenadors sense interferir en la seva feina.

En l'acte també hi era l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, que en el seu discurs va recordar als presents que el SCE va ser, la temporada passada, el tercer millor equip de Catalunya, després d'Espanyol i Barça, en aconseguir cinc títols amb diferents equips.
Recoder diu que això és un orgull per a la ciutat.

Lluís Recoder

Això és tot un orgull per l'equip.


En aquesta campanya hi ha la novetat de l'equip de noies. És la primera vegada que el SCE té un conjunt femení i això, com va dir l'alcalde, és d'admirar. És el seu primer any en competició i, de moment, el que li demana la directiva no són resultats sinó compromís per a consolidar-se com a equip.

Un altre fet destacat d'aquesta presentació va ser l'afluència de públic. El director Esportiu Anton Pou, parla d'aquest fet.

Anton Pou

Fa goig veure a un camp tan ple.


Malauradament la jornada festiva del club santcugatenc no va poder cloure amb la victòria del primer equip, que va empatar a un gol davant el Cerdanyola Mataró, però tot i això la presentació de la base va ser tot un èxit.