FUTBOL SALA: El Winterthur tanca la primera volta amb un triomf per 3 a 4 a Balaguer


  • Comparteix:

Victòria ajustada del Winterthur Sant Cugat per 3 gols a 4 a la pista del Balaguer. Els santcugatencs pateixen l'aturada nadalenca i tenen moltes dificultats per entrar en el partit. El rival, amb el suport a la graderia de la seva afició, sempre va anar per davant en el marcador, però finalment els vermell- i- negres van imposar la seva qualitat.

Amb les baixes de jugadors importants, sobretot la dels dos tanques de l'equip, el Winterthur Sant va viatjar fins a Balaguer amb la intenció de començar el nou any com el va acabar, es a dir; amb una victòria.

I va ser així, es van aconseguir els tres punts, però amb molt patiment, ja que el resultat final de tres a quatre reflecteix la igualtat durant tot el matx.

El conjunt local, el Balaguer, sempre va estar per davant en el marcador, aprofitant els contracops i tancant-se de manera efectiva en defensa. Malauradament pels interessos dels locals aquesta tàctica no va estar encertada perquè la qualitat del Winterthur es va imposar a les ganes, la força i la defensa del Balaguer.
L'entrenador del Winterthur, Antonio Estremera, fa una descripció del matx.

Antonio Estremera

Tot i la victòria final vam anar sempre per darrere en el marcador.


El conjunt vermell-i-negre tenia les absències d'alguns jugadors importants per l'esquema d'Estremera, però tot i això l'equip va saber jugar i va treure endavant un partit molt difícil. El mateix Estremera es mostra molt content per la feina del seu equip.

Antonio Estremera

Vaig veure l'equip molt bé, tot i tenir baixes importants.


El Winterthur comença l'any com a líder de la Nacional B. L'equip d'Antonio Estremera descansarà la propera setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.