Instal.lacions: El Patí Hoquei Sant Cugat i el Club Handbol reiteren les seves queixes per la gestió de lempresa UBAE


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat i el Club Handbol Sant Cugat han reiterat les seves queixes per la gestió de l'empresa UBAE al complex esportiu de la Rambla del Celler. L'enllumenat del PAV-2 no funciona correctament i les xarxes de les porteries del PAV-3 estan foradades. Això, segons els dos clubs, dificulta el normal desenvolupament dels partits de lliga.

A finals de la temporada passada, el Club Handbol Sant Cugat i el Patí Hoquei Sant Cugat ja van queixar-se del manteniment del complex esportiu de la Rambla del Celler que fa l'empresa UBAE. Aquestes queixes van arribar fins a la regiduria d'esports i en alguns casos van sorgir efecte. UBAE va reparar diferents deficiències com l'enllumenat del PAV-2 o les xarxes de les porteries del PAV-3. Però just ara, amb l'inici de la nova temporada, les queixes s'han tornat a repetir. Josep Lluís Rius, president del Club Handbol Sant Cugat, explica que les reparacions que s'han fet són deficitàries.

Josep Lluís Rius

Les reparacions que s'han fet són deficitàries i no han ajudat a millorar els problemes


L'altre club implicat, el Patí Hoquei Sant Cugat, creu que hi ha una deixadesa en el manteniment tal i com afirma el president Miquel Soler.

Miquel Soler

Hi ha molts inconvenients en el manteniment tan en la neteja com en l'enllumenat


Soler diu sentir-se trist i avergonyit pel manteniment que es fa del complex esportiu de la Rambla del Celler, després de la inversió tan gran que ha fet el consistori en instal·lacions.
La solució al problema és que l'Ajuntament i l'empresa UBAE arribin a un acord com explica Miquel Soler.

Miquel Soler

La solució està en mans de l'Ajuntament de forma indirecta


El club handbol sant cugat va més enllà i afirma que ni l'ajuntament ni UBAE sembla que busquin cap solució. Rius afirma que és un tira i afluixa entre el consistori i l'empresa gestora.

Josep Lluís Rius

El problema és que hi ha un tira i afluixa entre Ajuntament i UBAE


Veurem quina és la solució a aquest problema i quina és l'actuació de l'Ajuntament de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.