ESCACS: Miquel Sierra finalitza setè a la final nacional benjamí


  • Comparteix:

El jugador benjamí d'escacs Miquel Sierra ha finalitzat setè a la final nacional disputada aquest cap de setmana a l'hotel Vilaromana de Salou. El mirasolenc ha guanyat quatre dels sis enfrontaments de la competició. Sierra ha estat l'únic representant santcugatenc a la final.


En la final territorial d'escacs disputada fa dues setmanes a Calella, Sierra es va proclamar campió d'un total de 96 escaquistes de categoria benjamí, fet que li va permetre classificar-se per la final nacional.

La final s'ha disputat aquest cap de setmana a l'hotel Vilaromana de Salou. En categoria benjamí 50 escaquistes han disputat sis rondes, d'on ha sortit la classificació final. Miquel Sierra ha guanyat quatre dels sis enfrontaments que ha disputat i ha ocupat la setena plaça de la classificació nacional. El guanyador de la competició ha estat Imar Talló de l'Anoia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.