CICLISME: 302 participants a la vuitena pedalada de BTT a Sant Cugat


  • Comparteix:

La vuitena pedalada de BTT de Sant Cugat ha estat tot un èxit amb 302 participants dividits en dos recorreguts. El traçat llarg, de 30 quilòmetres, i el curt, de 13 quilòmetres. L'OMET, organitzadora de l'acte, juntament amb les col·laboracions de clinicsports, el corredor i els perduts de Sant Cugat ajuden a la consolidació d'aquest acte a la Festa Major.

Prop d'un centenar més de participants que l'any passat han pres part a la vuitena pedalada BTT de Sant Cugat que s'ha celebrat aquest matí amb sortida i arribada al Parc de la Pollancreda. Els participants podien optar per completar dos tipus de recorreguts: el llarg de 30 quilòmetres i el curt de 13.
La majoria han optat pel traçat més llarg i una cinquantena, formada per nens i els seus pares, s'han decantat per la segona opció.
En aquesta vuitena edició, l'OMET, com a organitzadora i Clinic sports, el Corredor i els Perduts de Sant Cugat han col·laborat amb el bon funcionament de la prova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.