Èxit de participació a la Nit de l'Esport de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Teatre Auditori acull la 'Nit de l'Esport de Sant Cugat', on s'entreguen els 'Premis Esport En Marxa', que premien als millors esportistes i entitats de la ciutat. El gran triomfador de la nit és l'esport femení, que s'emporta la majoria dels guardons. 350 persones assisteixen al sopar-espectacle i gaudeixen amb les actuacions del Màgic Andreu i del grup de hip-hop 'Uniq'.

Gran èxit organitzatiu i de participació de la primera "Nit de l'Esport de Sant Cugat". La gala, organitzada per Ràdio Sant Cugat, es va celebrar al Teatre Auditori, amb la presència de 350 persones, entre les quals hi havia Lluís Recoder, portaveus de les diferents forces polítiques de la ciutat i representants dels clubs i entitats esportives de la nostra ciutat. Precisament Recoder explicava que havia estat una gala excel·lent.

Lluís Recoder

Ha estat una nit magnífica. Els més de 300 assistents han quedat molt satisfets.


L'esdeveniment va servir per fer el lliurament dels "Premis Esport En Marxa", que celebraven la seva desena edició i que enguany estaven patrocinats per Opel Autocugat i Hierros Lubesa. Es van entregar 9 guardons i el de millor esportista se'l va emportar Gina de Swert. La jugadora de rugbi ha estat enguany campiona de lliga i de la Copa de la Reina amb l'INEF de Barcelona, ha estat campiona d'Espanya per Autonomies amb la selecció catalana i ha estat escollida millor esportista universitària.

Els altres vuit premis van anar a parar a l'equip femení del Club de Golf Sant Cugat (millor equip sènior), a l'equip juvenil femení del Júnior d'hoquei herba (millor equip júnior), a Mati Heras (millor entrenador/a), al Club Voleibol Sant Cugat (millor direcció esportiva), a Maria Rosa Tamburini (millor projecció exterior), la Unió Esportiva Sant Cugat (millor projecció social) i a l'Escola Maragall (millor promoció de base). L'últim premi, i un dels més emotius, va ser per a Àlex Barberà, l'ex president del Sant Cugat Esport, per tota la seva trajectòria al club santcugatenc.

A part dels premis, els assistents van poder gaudir d'un sopar i dels espectacles del Màgic Andreu i del grup de hip-hop " Uniq. Unes actuacions que van arrencar aplaudiments dels 350 assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.