El vent, protagonista de la jornada esportiva


  • Comparteix:

L'Ajuntament tanca les instal·lacions esportives aquest dissabte pel temporal de vent. La jornada de diumenge es disputarà en funció de les condicions meteorològiques. El Club Esportiu Valldoreix és la instal·lació més afectada de la ciutat amb grans destrosses a les pistes de tennis i de pàdel.

La ZEM Jaume Tubau, la ZEM de la Rambla del Celler, el Pavelló de Can Llobet a la Floresta, el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i el Camp Municipal de Futbol de Mira-sol i de Can Magí s'han tancat aquest dissabte al matí pel dispositu d'emergència que ha decretat l'Ajuntament de Sant Cugat. El Consistori ha pres la mesura per tal d'evitar danys personals.

Per aquest motiu, s'han suspès els partits de l'AXA Sant Cugat- Ràpid Santa Coloma, l'Olimpyc Floresta- Santvicentí i el del Club Voleibol Lubesa Sant Cugat- Cuadrado Duque. Aquest dispositiu d'emergència es mantindrà mentre duri el temporal de vent. Els partits d'aquest diumenge es disputaran si el temporal de vent s'acaba.


Cal destacar que la instal·lació més afectada és la del Club Esportiu Valldoreix amb les pistes de tennis i de pàdel plenes d'arbres caiguts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.