Espectacular presentació del SantCu


  • Comparteix:

Inauguració de la nova gespa

Inauguració de la nova gespa

La inclusió de l'escut de l'Ajuntament a la samarreta del Santcu i la donació de roba a l'ONG Esport Solidari Internacional són els moments més destacats de la presentació del Sant Cugat Esport que ha coincidit amb la inauguració de la nova gespa de la ZEM Jaume Tubau. L'alcalde, Lluís Recoder, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, han presidit l'acte d'aquest dissabte destacant l'espectacularitat de la presentació. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Més de 450 jugadors del Sant Cugat Esport han inaugurat la nova gespa artificial de la ZEM Jaume Tubau amb la presentació oficial de tots els equips de l'entitat. Una graderia plena de gom a gom ha vist l'espectacularitat de l'acte amb molta llum i focs artificials. L'acte ha servit per conèixer una gran novetat, ja que la samarreta del SantCu incorpora des d'aquesta temporada l'escut de l'Ajuntament. També s'ha donat a conèixer la tradicional donació de roba que fa el club santcugatenc amb l'ONG Esport Solidari Internacional. L'acte ha estat presidit per l'alcalde, Lluís Recoder; el president de la Federació Catalana de futbol, Jordi Casals; i el regidor d'Esports, Xavier Amador. Amador destaca la importància dels jugadors en un club com el SantCu.

Xavier Amador

Els jugadors són el més important del SantCu.



El president del SantCu, Llorenç Santasusagna, es mostra molt satisfet per l'espectacularitat de l'acte.

Llorenç Santasusagna

Ha estat un acte molt emotiu amb un camp ple de gom a gom.


Més de 30 equips formen part del Sant Cugat Esport en aquesta nova temporada 2009-2010.






  • Comparteix:

COMENTARIS

I del làpsus de l'alcalde no en dieu rés?

Emili. Enviat el 4/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.