El Junior s'emporta el derbi davant el SantCu


  • Comparteix:

Els jugadors del Junior celebren el gol.

Els jugadors del Junior celebren el gol.

El Junior guanya per 1 gol a 0 el Sant Cugat Esport en el derbi històric de la nostra ciutat. Un gol de José Antonio en el minut 52 fa que els tres punts es quedin al Junior i situïn els blau-i-negres com a líders provisionals del grup quatre de la Primera Territorial. Un centenar de persones assisteixen al derbi.

Emoció, tensió i polèmica. Ingredients que no poden faltar en un derbi. El SantCu ha estat el conjunt que millor joc a desenvolupat al llarg del partit, sobretot a la primera part, tot i haver poques ocasions de gol pels dos equips. L'únic error defensiu dels de José Luís Duque, només començar el segon temps, ha provocat l'únic gol del partit. José Antonio ha marcat en un contraatac dels blau-i-negres als set minuts de la represa. El Junior, molt bé defensivament, s'ha dedicat a aguantar el marcador.

El SantCu, que ha demostrat al llarg dels 90 minuts que no mereix està a la part baixa de la classificació, s'ha volcat en atac sense sort i en el temps de descompte els santcugatencs han reclamat un penal per unes mans d'un defensor del Junior en temps afegit. Al final victòria del Junior que es converteix en el nou líder provisional del grup quart de la Primera Territorial.

La propera setmana el Junior rep el Castellar, mentre que el Sant Cugat Esport visitarà el camp de Les Franqueses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.