L'EsportParc Internacional vol ser 'l'or' dels centres esportius


Temes relacionats

Constituïda la societat que construirà i gestionarà l'EsportParc Internacional de Catalunya (14/oct/09)

El parc empresarial de l'esport dóna avui un pas endavant amb la signatura d'un protocol (13/oct/09)

Un referent mundial ( 5/mai/09)

El CAR potenciarà la unió d'empresa i esport amb un parc tecnològic de 71.100 metres quadrats (31/mar/09)


  • Comparteix:

El futur EsportParc Internacional s'ubicarà en un espai de 70.000 metres quadrats amb els quals pretenen que l'esport, la indústria, la tecnologia i la innovació esportiva entrin en sinergia, convertint-se així en 'el millor projecte esportiu del món'. Així ho ha anunciat la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, que ha visitat acompanyada de l'alcalde, Lluís Recoder, el nou mòdul de Centre d'Alt Rendiment (CAR). Aquest mòdul servirà per ampliar les instal·lacions esportives del CAR amb 25.000 metres quadrats nous que estaran enllestits al 2011.

Pruna ha aprofitat la visita del nou mòdul del CAR per ensenyar els terrenys on s'ubicarà l'EsportParc Internacional de Catalunya. Un projecte impulsat per la societat público-privada formada pel Consell Català de l'Esport, l'Ajuntament de Sant Cugat, el Car de Sant Cugat, per la banda pública, i totes les caixes catalanes, més el Banc de Sabadell i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, per la via privada.

El futur EsportParc Internacional té com a principal objectiu potenciar la investigació i la innovació empresarial relacionada amb l'esport. L'espai estarà ubicat dins el mateix recinte del CAR, situat a la zona on es troba el camp de futbol, i constarà de 70.000 metres quadrats, on s'espera que conflueixin des de la innovació i la medicina esportiva fins els mateixos esportistes. La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, assegura que aquest projecte farà del CAR el millor centre esportiu del món.

Anna Pruna

Hem començat a somiar amb el CAR, i quan ho hem fet, ens hem cregut que podíem tirar endavant un gran projecte de país.




L'EsportParc Internacional comptarà amb un parc empresarial, un parc tecnològic, una residència pels esportistes, una clínica especialitzada en esport i salut, una escola de negocis, quatre pistes indoor convertibles en recinte firal, seus d'organismes internacionals i seus de la Secretaria General de l'Esport.

De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, creu que la iniciativa farà de Sant Cugat la capital de l'esport català.

Lluís Recoder

Aquest projecte converteix Sant Cugat en la capital de l'esport català i en el referent de l'esport a nivell estatal, europeu i mundial.


Durant l'acte, Pruna i Recoder han visitat les obres del nou mòdul del CAR. Un espai de 25.000 metres quadrats on s'hi podran practicar totes les modalitats de competició relacionades amb la natació, l'halterofília, les arts marcials, el tennis taula i la gimnàstica artística. Un cop finalitzat el projecte, que està previst que sigui al 2011, s'hi podran practicar un total de 17 disciplines olímpiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.