Sabor santcugatenc al podi de les proves internacionals del Trofeu de balls de saló


  • Comparteix:

Montse Martín i Albert Fuentes al podi

Montse Martín i Albert Fuentes al podi

L'actuació santcugatenca ha estat un èxit amb sabor llatí en aquesta primera jornada del 17è Trofeu Ciutat de Sant Cugat, que ha acollit aquest dissabte les competicions internacionals de balls de saló. Les parelles de l'Escola de Ball Sant Cugat formades per Dani Curto i Mònica Guirao i Manolo Ramírez i Júlia López han obtingut l'or en les categories professional llatí i sènior llatí, respectivament. Els ballarins Albert Fuentes i Montse Martín també han assaborit el podi amb la tercera posició a la categoria jove llatí. El trofeu seguirà aquest diumenge amb les competicions estatals, al PAV3 de la Rambla del Celler.

Una dotzena de ballarins santcugatencs han participat aquest dissabte en les competicions de les diferents modalitats de balls de saló.

Les parelles que han aconseguit superar la primera ronda de les seves categories respectives han mostrat la seva satisfacció i entusiasme.

Ballarins

És una forma de vida. / És tot el que m'ha agradat fer. / És el primer Open que fem. / Una mica nerviós perquè feia temps que no ballava. / Tenim l'obligació de deixar el pavelló ben alt.



El Trofeu ha comptat per primera vegada amb la categoria professional, a la qual ha participat el director del Trofeu, Dani Curto. El ballarí ha qualificat de 'motivació extra' aquesta actuació, ja que també és la primera vegada que ha actuat a la ciutat.

Dani Curto

És la primera vegada que fem la categoria professional a Sant Cugat i també que hi ballo, per tant, és una motivació extra.



Aquest diumenge serà el torn de les competicions de rànquing estatal de totes les categories i grups d'edat. Els balls també serviran per a la puntuació del rànquing català.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.