Més de la meitat dels ballarins santcugatencs aconsegueixen pujar al podi en el 17è Trofeu de balls de saló


  • Comparteix:

López i Ramírez s'han fet amb dos ors

López i Ramírez s'han fet amb dos ors

Els ballarins santcugatencs aconsegueixen vuit podis en el Trofeu Ciutat de Sant Cugat de balls de saló. La introducció de noves categories en aquesta 17a edició consolida el certamen com un dels més participatius d'àmbit estatal amb més de 500 parelles. Per aquest motiu, l'organització es marca ara el repte d'ampliar la participació internacional, que enguany ha comptat amb 300 parelles, i planteja la possibilitat d'acollir un campionat del món. Mira aquest reportatge a Cugat tv

La jornada de dissabte va deixar a les parelles de l'Escola de Ball Sant Cugat un regust llatí. Els ballarins Dani Curto i Mònica Guirao i Manolo Ramírez i Júlia López van obtenir l'or en les categories professional llatí i sènior llatí, respectivament. Els ballarins Albert Fuentes i Montse Martín també van assaborir el podi amb la tercera posició a la categoria jove llatí.

La competició estatal d'aquest diumenge també ha reconegut l'esforç i el treball de les parelles santcugatenques. Raïmon Llobregat i Lluïsa Saura han aconseguit el bronce en categoria sènior 2 C. El podi d'adults 1 C ha tingut una majoria santcugatenca amb els ballarins Arturo Carrillo i Alba Duque i dels germans Carlota i Oscar Garcia que han obtingut la plata i el bronce respectivament. Finalment, Albert Fuentes i Montse Martín han repetit tercera posició en categoria jove i la parella estrella de l'Escola de Ball Sant Cugat, els campions del món Manolo Ramírez i Júlia López, que no han pogut situar-se a la cima del podi, s'han hagut de conformar amb la plata.

El director del Trofeu Ciutat de Sant Cugat, Dani Curto, ha fet un balanç positiu del Trofeu i ha explicat els reptes que es marquen de cara a la propera edició.

Dani Curto

A nivell estatal és una de les competicions amb més participació. Esperem que a nivell de parelles internacionals hi hagi més afluència.


El Trofeu Ciutat de Sant Cugat és el més antic de balls de saló de l'Estat espanyol. Aquesta 17a edició del certamen, celebrada al PAV3 de la Rambla del Celler, ha comptat amb més de 800 parelles de totes les categories i modalitats, una desena de les quals de l'Escola de Ball Sant Cugat .



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.