Els santcugatencs gaudeixen de les sis copes del Barça


  • Comparteix:

Un miler de visitants han pogut veure els èxits culés

Un miler de visitants han pogut veure els èxits culés

Prop d'un miler de santcugatencs han gaudit aquest dissabte de les sis copes del Barça que ha portat el 'Bus dels Campions'. Els assistents han hagut de fer cues de més d'una hora per poder fotografiar-se amb els trofeus. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Uns mil santcugatencs s'han apropat a la plaça de la Vila per poder veure de primera mà les sis copes aconseguides pel F.C. Barcelona el 2009. 'El Bus dels Campions' ha mostrat imatges, vídeos i retransmissions dels millors moments de la temporada passada. Un cop a dins, els visitants s'han pogut fotografiar amb les sis copes, però només es podia tocar la 'Champions'. Alguns d'ells han afirmat que l'èxit aconseguit pels blaugranes l'any passat 'és irrepetible'.

L'expectació ha estat tant gran que els assistents han hagut de fer més d'una hora de cua. Tot i això, la gent s'ha mostrat molt contenta i animada de poder veure els trofeus del seu equip a Sant Cugat. 'El Bus dels Campions' passeja els èxits culés per 110 poblacions de tot el país.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Doncs nosaltres vem quedar molt decepcionats, ens esperàvem un autobús-vitrina on tothom pogués veure les copes, per que les copes són de tots els culés. Posar un autobús tot tapadet per que no vegis res i hagis de fer cua, no em sembla bé. Jo estic embarassada de 36 setmanes i m'hagués agradat veure-les però, és clar, em va ser impossible aguantar la cua...

Bet. Enviat el 21/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.