Les júnior del CMSC, sisenes del món


Temes relacionats

El Campionat del Món d'Estètica no es veu perjudicat pel núvol de cendra (14/mai/10)

Coneix la gimnàstica estètica amb Cugat tv ( 8/mai/10)


  • Comparteix:

El conjunt júnior del CMSC brinda a la seva afició una gran actuació

El conjunt júnior del CMSC brinda a la seva afició una gran actuació

El conjunt júnior de gimnàstica estètica del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) obté la sisena plaça de la Copa del Món que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la nostra ciutat amb un total de 27,30. El conjunt guanyador de la categoria júnior ha estat l'equip Victoria de Rússia, amb 36,75 punts. Pel que fa a la categoria sènior, ha estat l'equip Amperit de Finlàndia el que s'ha proclamat campió en aconseguir una puntuació final de 36,40. Prop de 2000 persones han estat testimonis al llarg del cap de setmana d'aquest esdeveniment organitzat pel CMSC, que demostra la capacitat que té Sant Cugat per acollir un acte esportiu d'aquestes dimensions. Mira aquest reportatge a Cugat tv

L'equip júnior del CMSC ha tornat a brindar a la seva afició una gran actuació, que els ha donat 13,10 punts. El sumatori total entre dissabte, 14,20, i diumenge els ha donat els 27,30 punts que les ha situat a la sisena plaça del món. Les santcugatenques han retallat d'aquesta manera una plaça a la classificació obtinguda dissabte.

El conjunt júnior del CMSC explica a Cugat.cat les sensacions que han tingut amb l'actuació d'avui.

Equip Júnior

Hem estat amb més força i més tranquil·les, perquè ahir ens jugàvem passar i avui no.




Tal com s'esperava, el conjunt campió d'aquesta categoria ha estat l'equip rus Victoria. Les russes han ofert en les dues actuacions un gran nivell que els ha donat 36,75 punts. El podi júnior l'han completat el Janika d'Estònia amb 34,35 punts i La Strada de Finlàndia amb una puntuació de 32,85.

Pel que fa a la categoria sènior els conjunts que han pujat al podi han estat l'Amperit de Finlàndia, amb 36,40 punts, el Madonna rus, amb 36,00 punts, i el també conjunt rus Oscar, amb un sumatori de 35,85. Els dos conjunts catalans que han participat en aquesta final, l'INEF Barcelona i l'Alcon Cusi Nort Divillena han obtingut 30,90 i 29,65 punts, situant-les 11es i 12es respectivament. El conjunt sènior del CMSC es va quedar a les portes d'aquesta final amb l'actuació de dissabte.

Al llarg del cap de setmana han estat prop de 2000 les persones que s'han acostat al Pav 3 de la Rambla del Celler per gaudir d'aquest esdeveniment esportiu a nivell mundial, el primer que se celebra a Sant Cugat.

L'alcalde, Lluís Recoder, considera que el CMSC ha assolit un gran èxit.

Lluís Recoder

Molt positiu per Sant Cugat i per l'esport en general. El CMSC ha assumit un repte molt important i l'està passant amb nota.



La presidenta de la Federació de la Copa d'Estètica, Aleksandra Tuomala-Jantunen, que ha estat present en totes les actuacions del cap de setmana, ha volgut destacar la bona organització del CMSC.

Aleksandra Tuomala

Aquesta ciutat és maquíssima i tot ha estat molt ben organitzat. El nivell del campionat ha estat molt bé.




La 3a Fase de la Copa del Món sènior, la 3a Fase i Final de la Challenge Cup júnior i el 4t Campionat Europeu Universitari de gimnàstica estètica ha finalitzat aquest diumenge demostrant, d'una banda, que Sant Cugat és capaç d'acollir actes esportius d'aquestes dimensions, i de l'altra, la gran feina que fa la secció de gimnàstica rítmica i estètica del CMSC.

Cugat.cat, que ha estat mitjà col·laborador de l'esdeveniment, oferirà a travès del programa 'Grans Esdeveniments' del canal d'Esports de Cugat tv, un ampli reportatge amb les millors imatges que s'han pogut veure al llarg de tot el campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.