El derbi de l'any, en directe a Cugat ràdio


  • Comparteix:

Cugat.cat farà un desplegament especial per seguir el derbi futbolístic més important de la història de la ciutat. Cugat ràdio (91.5 FM) retransmetrà en directe, des de la Zona Esportiva Municipal (ZEM) Jaume Tubau, el derbi entre el Sant Cugat Esport i el Junior, diumenge a partir de les dotze del migdia. Serà un programa especial encapçalat pel responsable d'esports de la casa, Joan Garcia, i en el qual coneixerem, a l'instant, els marcadors dels altres partits que afecten la permanència del SantCu en aquesta darrera jornada de Primera Territorial.

El derbi més apassionant dels darrers anys a la nostra ciutat es disputa diumenge a partir de les dotze del migdia. El Sant Cugat Esport necessita guanyar el Junior i esperar els resultats dels altres camps per no baixar a Segona Territorial.

Cugat ràdio farà un seguiment en directe del partit que es podrà seguir també per internet a Cugat diari al web Cugat.cat. Paral·lelament, es faran connexions per conèixer els marcadors de l'Olímpic La Garriga-Puigreig, Can Boada-Lliçà d'Amunt, Juventud 25 de Septiembre-Barberà i Atlètic Gironella-Taradell. Tot per conèixer quina és la situació del Sant Cugat Esport i d'altres equips implicats en la permanència.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, explica l'aposta que fa el grup de comunicació multimèdia per l'esport.

Mònica Lablanca

Cugat.cat aposta per l'esport local i en aquests dos partits farem un seguiment especial.



El programa el conduirà el responsable d'esports de Cugat.cat, Joan Garcia, acompanyat dels membres de la redacció d'esports.

Diumenge a la tarda, Cugat tv oferirà un programa especial amb tots els gols i l'anàlisi del partit.

A més, diumenge també es disputa un altre partit amb molt en joc. El Junior femení juga el primer partit de les semifinals del play-off pel títol de la Divisió d'Honor d'hoquei herba, i ho fa com a local contra el vigent campió, el Club de Campo. És per això que durant el programa també es realitzaran connexions en directe amb el partit per saber l'última hora des de les instal·lacions del Junior. Un matí de diumenge ple d'esports a través de Cugat ràdio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.