Exhibició de tennis i d'eslàlom en l'acte 'Tots Podem'


  • Comparteix:

L'acte s'ha celebrat al PAV-2 de la Rambla del Celler

L'acte s'ha celebrat al PAV-2 de la Rambla del Celler

La Fundació UESC celebra dins el programa 'Tots podem' una exhibició de tennis en cadira de rodes i una demostració d'eslàlom adaptat al Pav 2 de la Rambla del Celler. L'acte, emmarcat dins la 9a Diada de bàsquet a Sant Cugat, ha servit per promoure i apropar l'esport per a discapacitats als santcugatencs. El president de la Fundació, Jordi Torrens, i la directora del programa 'Tots Podem', Ester Garcia, es mostren satisfets pel desenvolupament de l'activitat. Mira aquest reportatge a Cugat tv

A dos quarts d'una s'ha iniciat l'exhibició d'eslàlom amb participants de la Federació Catalana de Paralítics Cerebrals i de tennis en cadira de rodes amb l'esportista Elena Jacinto. Aquestes exhibicions del programa 'Tots Podem' de la Fundació UESC, on Cugat.cat és el mitjà de comunicació oficial, han servit per promoure aquests dos esports que practiquen de manera federativa els participants.
El president de la Fundació Unió Esportiva Sant Cugat, Jordi Torrens, afirma que s'han complert els objectius del 'Tots Podem'.

Jordi torrens

Apropar l'esport adaptat als nostres esportistes és el principal objectiu.


La directora del programa 'Tots Podem', Ester Garcia, assegura que la valoració és positiva i anima els santcugatencs a assistir en properes edicions.

Ester Garcia

En aquests actes s'ajuda a promocionar i valorar els participants d'aquests esports.



L'activitat, que s'ha organitzat dins la Diada de bàsquet de la UESC, ha permès que els nens i nenes assistents a l'acte practiquessin els dos esports, i entenguessin així, la dificultat que comporta moure's en cadira de rodes. La Diada de bàsquet ha començat aquest dissabte a les nou del matí i posarà el punt i final a les nou del vespre, un cop hagi acabat el partit de veterans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.