El 'Tots Podem' embarca al 'Voyager of the seas'


  • Comparteix:

Imatge del partit entre el Joventut i els nois i noies de la UESC

Imatge del partit entre el Joventut i els nois i noies de la UESC

El programa 'Tots Podem' de la Fundació UESC s'ha embarcat al vaixell 'Voyager of the seas' de la companyia Royal Caribbean, nou patrocinador de la Fundació. Allà el conjunt DKV Joventut de Badalona de bàsquet en cadira de rodes ha ofert una exhibició. Tot i que la pista de bàsquet aquest cop estava a la coberta 13 del vaixell de creuers, el missatge transmès per l'entitat santcugatenca s'ha basat en l'objectiu principal del programa 'Tots Podem': apropar i sensibilitzar els assistents de la importància d'integrar l'esport per a discapacitats en la societat. Mira aquest reportatge a Cugat tv

La presentació del nou patrocinador, un escenari immillorable i el conjunt campió de Catalunya de bàsquet en cadira de rodes. Aquestes han estat les claus de l'èxit de l'acte realitzat aquest diumenge al vaixell de la companyia Royal Caribbean.

Royal Caribbean es presenta com una companyia integradora dels valors a la societat i que lluita conjuntament amb altres entitats pels diversos problemes que avui en dia poden afectar mundialment. És per aquest motiu, que el segon grup de creuers del món ha apostat per col·laborar amb la Fundació UESC. El director de Comunicació i Publicitat d'Espanya de la companyia, Marc Pedrol, ho explica a Cugat.cat.

Marc Pedrol

El 'Tots Podem' quallava perfectament amb la nostra voluntat d'invertir en algun tipus d'activitat de responsabilitat social cooporativa.


El Grup d'Amics dels Minusvàlids (GAM) del DKV Joventut de Badalona ha protagonitzat una exhibició, on s'ha fet palès la certesa del missatge que transmet el propi nom del programa 'Tots Podem'. El capità del DKV Joventut, Roberto Mena, valora que hi hagi entitats que facin aquests esforços.

Roberto Mena

La veritat que està molt bé, sempre i quan no es perdi el motiu principal: la integració a l'esport de la gent amb discapacitat.


Després de l'exhibició, els nois i noies de la UESC que han assistit a l'acte han pogut disputar un partit amb els badalonins. El president de la Fundació UESC, Jordi Torrens, ha explicat a Cugat.cat, mitjà oficial audiovisual de la Fundació UESC, que amb actes com aquest es demostra que el programa 'Tots Podem' ja ha traspassat les fronteres santcugatenques.

Jordi Torrens

Hem aconseguit que vingués el GAM de Badalona, això demostra que el nostre programa va agafant força i comença a ser conegut més enllà de Sant Cugat.


El 'Voyager of the seas' ha salpat a la tarda direcció la costa francesa, però amb un estret lligam amb Sant Cugat. Una col·laboració, que tal com ha comentat Pedrol continuarà lluitant per potenciar la integració de l'esport per a discapacitats en la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.