El Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat se celebrarà a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) acollirà el Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat el proper 4 de setembre. L'esdeveniment, que se celebrarà al rocòdrom Josep Barberà, comptarà amb la presència dels millors escaladors de Catalunya i amb una representació santcugatenca de vuit participants del club local. Cugat.cat oferirà la retransmissió de les finals en directe per internet.

Aquest campionat serà una ocasió única per veure alguns dels millors escaladors catalans competint a la nostra ciutat. El Club Muntanyenc Sant Cugat, a través de la seva Escola de Muntanya, és l'encarregat de l'organització de la prova.

La data escollida, el 4 de setembre, coincideix amb un forat al calendari d'escalada internacional, que permetrà que els grans escaladors a nivell nacional puguin apropar-se a competir. La gran estrella del Campionat de Catalunya serà Ramon Julián, actual líder de la Copa del Món i campió d'Europa al 2004 i del Món al 2007. També hi estaran presents altres escaladors de renom amb títols internacionals com Edu Marín, Marcos Jubes i Víctor Esteller. Ho explica el membre de l'organització del campionat Quim Hernández.

Quim Hernández

El nivell serà molt bo. Hi haurà set o vuit campions d'Espanya.




La prova també comptarà amb la participació dels membres de l'equip de competició del Club Muntanyenc, només amb el dubte de Berta Martín. Alba Fernández, Òscar Molina, Sergi Pujol, Guillem Fernández, Esther Raventós i Meye Roig són els santcugatencs que optaran al podi.

Quim Hernández

El CMSC tenim un equip de vuit escaladors i hi seran pràcticament tots. Alguns d'ells tenen opcions de podi.




En total, l'organització espera la presència d'una setantena de participants, entre categoria infantil i absoluta. Cugat.cat oferirà la retransmissió de les finals en directe per internet, convertint-se en el primer mitjà català en emetre una retransmissió d'aquest tipus a la seva web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.