L'equip de Joan Villadelprat escalfa motors per poder participar al mundial


  • Comparteix:

Villadelprat confia en participar l'any vinent a la Fórmula 1

Villadelprat confia en participar l'any vinent a la Fórmula 1

L'Epsilon Euskadi, l'equip automobilístic presidit pel santcugatenc Joan Villadelprat, manté l'esperança de poder ser al proper mundial de Fórmula 1 quan falta un mes perquè es decideixi qui serà el 13è equip. La renúncia de la candidatura americana Cypher Group dóna més oportunitats a l'equip basc, que està pendent, però, dels patrocinadors. De moment, i per si de cas, el conjunt de Villadelprat ja està fent proves al túnel del vent que l'equip té a Vitòria.

L'Epsilon Euskadi va perdent rivals de cara a formar part de la graella de la Fórmula 1 per la temporada 2011. Després de la renúncia de l'equip ART, ara han estat els nord-americans de Cypher Group els que han anunciat que es retiren de la lluita per ser la 13a escuderia. Malgrat que encara queden un dies per ultimar detalls, l'equip de Joan Villadelprat ja ha començat a fer proves en el túnel de vent, per avançar feina de cara a una possible participació en el proper mundial d'automobilisme.

Paral·lelament, el president de l'Epsilon Euskadi, el santcugatenc Joan Villadelprat, està lluitant per tancar els patrocinis per si finalment són els escollits.

Joan Villadelprat

Tenim un acord verbal, però no em fa cap gràcia perquè si s'allarga i no es fa bé, ho deixarem.


La decisió final s'havia de prendre a finals d'aquest mes, durant la disputa del Gran Premi de Bèlgica, però pot quedar ajornada fins al Consell Mundial, que se celebrarà el 10 de setembre, abans del Gran Premi d'Itàlia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.