Presentació multitudinària de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat confirma en la seva presentació l'aposta pel planter amb la creació de dos equips més, un infantil masculí i un de femení, per completar un total de 13 conjunts i superar els 200 jugadors, la xifra més alta de la història del club. Abans de la presentació, els aficionats assistents al PAV-3 de la rambla del Celler han pogut veure la primera victòria de la temporada del conjunt sènior masculí que ha derrotat el BM Granollers C per 33 a 30 després de remuntar un marcador en contra de vuit gols.

L'Handbol Sant Cugat supera per primer cop la xifra de 200 jugadors confirmant-se com un dels clubs catalans d'handbol amb un planter més ampli format per un total de 13 equips. Enguany la novetat és la creació d'un infantil femení i un més de masculí. Una clara aposta del club santcugatenc per la base, tal com comenta el president de l'Handbol Sant Cugat, Josep March.

Josep March

Apostem per l'handbol escolar perquè puguin jugar en els nostres equips i arribar a dalt dins el club.


Durant la presentació s'ha rendit homenatge a dos exjugadors del conjunt sènior masculí Jordi Martínez i Lluís Puig, que han abandonat la disciplina santcugatenca després de molts anys. Tots dos han pogut veure com abans de la presentació els seus excompanys del sènior han aconseguit la primera victòria de la temporada en Lliga Catalana per 33 gols a 30 després d'una gran remuntada contra el BM Granollers C.

El matx ha començat amb el conjunt visitant més ficat en el partit i un Handbol Sant Cugat que no aconseguia generar situacions clares de gol. En el minut 10, el marcador era de 4 a 12 a favor del BM Granollers C. Però els santcugatencs han reaccionat i han aconseguit un parcial de 12 a 0 que ha resultat decisiu de cara el desenllaç final. En el segon temps, els santcugatencs han aconseguit mantenir l'avantatge i emportar-se així la victòria i els dos punts davant una afició que ha embogit amb els seus jugadors.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, comenta les claus d'aquesta victòria.

Javier Fernández

Aquest any volem defensar fort per sortir al contraatac. No hem fet moltes rotacions i hem apostat pel joc físic i ens ha sortit bé.






La propera jornada, els santcugatencs visiten la pista de La Salle Montcada. Serà divendres a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.