La pluja malmet el parquet del PAV-2


  • Comparteix:

Imatge de l'afectació de parquet del Pav-2

Imatge de l'afectació de parquet del Pav-2

Les intenses pluges dels últims dies han malmès el parquet del PAV-2 de la rambla del Celler. El terra de la pista s'ha aixecat i fa que sigui impracticable per als equips que l'utilitzen, concretament el Patí Hoquei Sant Cugat i el club de Patinatge Artístic, que s'hauran de traslladar a la ZEM Jaume Tubau o al CAR per disputar els seus partits.

El parquet del PAV-2 de la rambla del Celler té una tercera part de la pista afectada per culpa de la pluja. Les categories inferiors del Patí Hoquei Sant Cugat de moment estan utilitzant la part practicable per a entrenar-se, tot i que s'està a l'espera de trobar una solució.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, declara a Cugat.cat que de moment estan a l'expectativa, però que no descarten actuar si és necessari.

Xavier Amador

Estem veient l'evolució. Volem veure com queda el parquet quan se sequi i si cal fer alguna actuació, la farem.



De la seva banda, el president del Patí Hoquei Sant Cugat, Miquel Soler, exposa la necessitat que té l'entitat d'arreglar ràpidament el pavelló pel gran nombre d'equips que l'utilitzen.

Miquel Soler

Tenim nou partits aquest cap de setmana. Això ja va passar un altre cop i es va solucionar ràpid. Esperem que així sigui perquè no podem esperar.




Els equips del PHSC tenen dues alternatives per disputar els seus partits del cap de setmana: la ZEM Jaume Tubau o el CAR. Pel que fa al Patinatge Artístic, encara se'ls ha de trobar una ubicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.