Èxit del Club Karate Sant Cugat al Campionat de Catalunya


  • Comparteix:

L'actuació dels karatekes santcugatencs ha estat tot un èxit

L'actuació dels karatekes santcugatencs ha estat tot un èxit

Albert Staromiejski i Jonathan McClellan es proclamen campions de Catalunya en les modalitats de Kata i Kumite, respectivament. El Club Karate Sant Cugat (CKSC) ha pujat tres cops més al podi, aconseguint tres bronzes. D'aquesta manera, l'entitat santcugatenca compleix el seu objectiu de millorar els tres podis assolits l'any passat.

El torneig, disputat a Vilanova i la Geltrú, ha estat tot un èxit pels karateques santcugatencs. Malgrat la baixa a última hora d'un dels vuit participants, Marcelo Yocupoma, el rendiment ha estat excepcional, augmentant en dos els podis aconseguits l'any passat. En categoria cadet, Albert Staromiejski ha aconseguit el primer lloc a la modalitat Kata i la tercera posició a Kumite de menys de 52 kg, on ha estat a punt d'arribar a la final. En categoria júnior, el podi de Kumite de menys de 61 kg ha comptat amb dos santcugatencs. Jonathan McClellan, que ha aconseguit la primera posició i Marc Guirado la tercera. Pel que fa les categories femenines, Maria Núñez ha fet bronze en la modalitat Kumite de menys de 60 kg en categoria sub-21. El director esportiu del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, s'ha mostrat orgullós del rendiment i l'actitud dels seus karateques.

Salvador Álvarez

Estic content per ells i molt orgullós. En moltes categories hem millorat les posicions de l'any passat.


Amb aquests resultats els karateques santcugatencs tenen moltes opcions d'arribar al Campionat d'Espanya de karate que es disputa el proper desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.