Se'ls escapen dos punts

L'Olímpyc Floresta empata davant el Sant Andreu de la Barca a la quarta jornada de la Nacional B (3-3) cedint així els primers punts de la temporada. Florestans i santandreuencs han disputat un partit vibrant fins l'últim minut, quan tots dos equips han acabat jugant de cinc per buscar la victòria. Tot i el resultat, els florestans segueixen líders, a l'espera de que es conegui el resultat del Pallejà.

L'Olimpyc només ha aconseguit sumar un punt en la visita del Sant Andreu a Can Llobet. Els florestans han començat dominant el joc i al minut nou han plasmat la superioritat amb un bon gol de Dani. A partir d'aquest moment, l'equip local s'ha vist superat pels del Baix Llobregat que han aconseguit l'empat a cinc minuts del descans. A la represa l'Olímpyc ha tornat a portar la iniciativa i en dos minuts de bogeria dos gols locals han situat un clar avantatge que de seguida ha estat reduït en una badada defensiva. Amb el 3 a 2, els florestans han tornat a buscar el gol que sentenciés el partit. Una jugada que ha acabat amb dos pals florestans ha negat la tranquil·litat als blanc-i-blaus. A tres minuts de l'acabament, el Sant Andreu ha empatat el partit. El final ha estat tens, amb tots dos equips jugant de cinc buscant la victòria però el marcador no s'ha tornat a moure.

L'entrenador de l'Olímpyc, Txema Redondo, analitza el partit.

Txema Redondo

És aviat per conformar-se amb l'empat, les circumstàncies de la lliga diran si és bo o no.

La propera setmana l'Olímpyc torna a jugar de local. En aquesta ocasió els blanc-i-blaus reben el Sant Pedor. El partit es disputarà a les sis de la tarda al pavelló de Can Llobet.