Victòria i una mica d'aire pel SantCu

El Sant Cugat Esport aconsegueix la primera victòria de la temporada a la Primera Territorial després de superar el Cubelles CF (3-1) en la setena jornada de campionat. Dos gols d'Abdul i un de Djailson serveixen perquè el club vermell-i-negre sumi tres punts i se situi per primera vegada fora dels llocs de descens directe.

Han hagut de passar set jornades perquè el SantCu guanyi el primer partit de la temporada. Una victòria on el protagonista principal ha estat el migcampista vermell-i-negre Abdul, qui ha aconseguit dos gols i ha estat expulsat per doble targeta groga en el minut 70.

Abans però, ha estat providencial en la victòria del seu conjunt amb un gol en el minut 35 aprofitant un rebuig a la sortida d'un córner. Un gol que ha donat tranquil·litat a un SantCu que havia arribat amb més perill que el Cubelles CF, però que no es mostrava encertat de cara a porteria. Amb el resultat d'1-0 s'ha arribat al descans.

En els primers minuts del segon temps, el Cubelles CF ha buscat el gol de l'empat arribant amb perill a la porteria defensada pel santcugatenc Marc Antoni. Però ha estat de nou Abdul qui ha aconseguit marcar de manera acrobàtica amb una mitja volta després d'un refús del porter del Cubelles CF. Un gol que ha deixat el partit gairebé sentenciat a favor del SantCu, que ha pogut ampliar encara més l'avantatge amb un gol de Djailson, qui ha aconseguit la seva primera diana de la temporada en un contratac. En el temps afegit, el Cubelles CF ha fet el gol de l'honor a la sortida d'un córner. Un gol que no ha quedat del tot clar si ha creuat la línia.

El bigolejador del partit, el vermell-i-negre Abdul El Asri, content de com ha plantejat el seu equip el partit.

Abdul El Asri

Ha estat un partit complicat però l'hem plantejat bé. Els gols ens han ajudat moralment i hem defensat bé.

La propera jornada el SantCu visita el camp de la Unificación Bellvitge, equip de la part alta de la taula.