L'esport també participa a la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Imatge de l'exhibició de karate a la plaça del Rei

Imatge de l'exhibició de karate a la plaça del Rei

Els Pericos Sant Cugat, la Unió Ciclista, el Club Karate, el Club Muntanyenc, la Coordinadora d'Entitats Esportives i la Fundació de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) són les entitats esportives que han participat a la 35a Festa de Tardor. Aquesta celebració serveix per promocionar les activitats dels clubs i fomentar la participació dels santcugatencs en l'esport municipal, així com per reivindicar la seva tasca dins la ciutat. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Els clubs esportius no són només esport. Aquesta és una de les premisses anunciades per les entitats participants a la Festa de Tardor, que han reivindicat la seva funció social i cultural malgrat basar la seva activitat en l'esport. L'acte ha servit també per fer pinya entre les mateixes entitats, que han pogut mostrar els seus programes, activitats i iniciatives als santcugatencs que han passejat durant diumenge al matí pels estants de les diverses associacions.

El director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Álvarez, ha afirmat que l'objectiu era gaudir d'aquesta jornada festiva.

Salvador Álvarez

No ho fem per un reclam sinó per gaudir de la festa i fer pinya amb les altres entitats.


Malgrat la bona participació, el fet de celebrar-se en diumenge ha provocat que les representacions dels clubs s'haguessin de dividir per poder assistir també als seus compromisos de competició habituals.

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Ignasi Bassó, ha considerat que la participació podria ser major.

Ignasi Bassó

Podria haver més participació, però els caps de setmana els clubs acostumen a tenir partit i no poden estar al cent per cent per la festa.



A banda dels estants que han col·locat les entitats esportives, el Club Karate Sant Cugat i la secció de gimnàstica rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat, han ofert una exhibició per mostrar al públic assistent algunes de les activitats que es practiquen en els seus clubs.

D'aquesta manera doncs, l'esport torna a protagonitzar un paper important a la Festa de Tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.