Tot a punt per a la 14a edició dels Premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

La 14a edició dels Premis Esport en Marxa repartirà enguany nou guardons, escollits entre més d'una seixantena de candidatures de l'esport santcugatenc. La gala, emmarcada dins la 5a Nit de l'Esport organitzada per Cugat.cat, se celebrarà el 2 de desembre a la Vil·la Sàbat.

Els premis es lliuraran en un sopar-espectacle que espera reunir la majoria d'esportistes, clubs i entitats esportives de Sant Cugat.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, creu que, després de 14 edicions, els Premis Esport en Marxa ja formen part de l'esport santcugatenc.

Mònica Lablanca

Crec que aquests premis estan molt consolidats a Sant Cugat. És el reconeixement de la seva ciutat i és un motiu d'orgull.




El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha reconegut que ha estat difícil escollir nou guanyadors d'entre les 64 candidatures.

Xavier Amador

Donem un plus als esportistes que porten la marca santcugatenca.




Un any més, Opel Autocugat continua donant el seu suport a aquests premis. El seu gerent, Josep Maria Negre, assegura que es tracta d'una implicació tant a nivell de patrocini com personal.

Josep Maria Negre

Creiem que l'esport és bàsic en la formació de la persona.


Capio Hospital General s'afegeix enguany com a nou espònsor de la gala. El director de l'hospital, Xavier Mate, ha explicat els motius que els han portat a donar suport a aquest acte.

Xavier Mate

Com a hospital tenim una doble vessant: curar i divulgar salut. L'esport és un hàbit saludable.





Per amenitzar la cita, el lliurament de premis estarà acompanyat de l'actuació del grup musical My Beautiful Laundry.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.