Primera victòria com a locals


  • Comparteix:

La UESC masculina venç (61-57) el Bàsquet Ribes en un partit molt igualat que s'ha decidit en els darrers segons. Aquesta victòria suposa la primera de la temporada a casa i la quarta a la Primera Catalana.

El matx ha estat emocionant fins el final i s'ha hagut d'esperar als darrers segons per a que els santcugatencs sumessin la segona victòria consecutiva de la temporada. Els visitants només han estat superiors en el primer quart, ja que els homes de Marc Guillem han sabut imposar el seu ritme en els tres restants amb una actuació molt destacada de James Steele, Víctor Chica i Manu Grosse.

Tot i la veterania del Bàsquet Ribes els santcugatencs s'han endut el triomf en un final molt ajustat en el que els santcugatencs han sabut aguantar la tensió dels darrers minuts.

L'entrenador de la UESC, Marc Guillem, destaca la victòria del seu equip contra el que considera el conjunt més compensat de la categoria.

Marc Guillem

Hem de tenir en compte el rival. Es tractava de la plantilla més compensada de la categoria. Hem mantingut un bon ritme de joc.






La propera jornada els santcugatencs visiten la pista del CB Cerdanyola, equip de la part baixa de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.