Compte enrere de la Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat


  • Comparteix:

La cursa s'ha presentat a la sala de plens

La cursa s'ha presentat a la sala de plens

La 12a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa Gran Premi DiR manté el seu objectiu d'arribar als 3.000 atletes participants. La cursa s'ha presentat aquest dilluns a Sant Cugat i el seu organitzador, Domingo López, ha mostrat la seva esperança per arribar a aquesta xifra de corredors. Per la seva banda, el regidor d'Esports, Xavier Amador, espera que la prova es quedi a Sant Cugat per molts anys i convida els santcugatencs a participar-hi. La Sant Silvestre Barcelonesa es disputarà el 31 de desembre, a dos quarts de sis de la tarda, amb sortida des de la plaça Victòria dels Àngels.

Més de 1.200 atletes s'han inscrit fins al moment quan encara falten més de dues setmanes per la disputa de la cursa. La 12a edició tindrà un cartell de luxe amb la presència d'atletes africans i anglesos, que són els grans favorits al triomf final, com els kenians Cosmers Kemboi i Jonathan Kipkogei, i l'anglesa Stevie Stockton. L'atleta local Abderraman Ait també participarà en aquesta prova abans de disputar el campionat del món paralímpic. L'organitzador de la cursa, Domingo López, destaca el bon ritme de les inscripcions i espera arribar a la xifra dels 3.000 participants.

Domingo López

Les inscripcions van a bon ritme i esperem arribar a la xifra dels 3000 participants.


El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha presidit l'acte i ha demanat públicament a l'organització que la cursa es quedi a la nostra ciutat. Amador convida a la participació dels santcugatencs.

Xavier Amador

Esperem que la cursa es quedi molts anys a la nostra ciutat. Convido a la participació dels santcugatencs a la cursa.


El vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme, Josep Maria Antenas, el responsable de relacions externes del DiR, Marc Casanovas, i el director comercial de OXD, David Canela, també han assistit a l'acte. Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar a través de www.santsilvestre.com o presencialment a les diferents botigues de 'running' acreditades per l'organització. Cugat.cat és mitjà col·laborador de la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.