Félez i Guixà aproven la publicitat de Qatar Foundation a la samarreta del Barça


  • Comparteix:

Logotip de Qatar Foundation

Logotip de Qatar Foundation

El president de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Josep Maria Félez, i el president de la Penya Mil·leni Sant Cugat i exprecandidat a la presidència del Barça, Jaume Guixà, veuen amb bons ulls l'acord de patrocini entre el club culer i Qatar Foundation. Tots dos admeten que, tot i la tradició del Barça de no incloure publicitat a la samarreta, els 165 milions d'euros que rebrà fins el 2016 són una oferta extraordinària.

L'acord de patrocini ha estat anunciat aquest divendres pel vicepresident econòmic del Barça, Javier Faus. La directiva blaugrana signarà dilluns el contracte de cinc anys amb Qatar Foundation, que passarà a lluir el seu logotip a la samarreta del Barça la temporada que ve a canvi de 30 milions anuals.

El president de la Penya Blaugrana, Josep Maria Félez, aprova la decisió de la directiva tot i que lamenta que es trenqui una història centenària sense publicitat a la samarreta.

Josep Maria Félez

Si podem portar Unicef i a més Qatar Foundation cobrant, doncs endavant. Es trenca una història de molts anys, però amb la crisi que hi ha s'ha d'aprofitar.


De la seva banda, el president de la Penya Mil·leni Sant Cugat i exprecandidat a la presidència del Barça, Jaume Guixà, es mostra molt satisfet per la xifra que rebrà el club, que significa l'acord de patrocini més elevat de la història del futbol. Tot i això recorda que la tradició del Barça és portar la samarreta immaculada i que només hauria de signar el contracte en cas de necessitat extrema.

Jaume Guixà

La xifra econòmica és impressionant, però el Barça és un club que es diferencia per portar la samarreta immaculada.



Guixà ha diferenciat també aquest acord de Sandro Rosell amb Qatar Foundation i els negocis que va fer l'expresident Joan Laporta a Uzbekistan.

Jaume Guixà

Qatar és totalment diferent a Uzbekistan.




Qatar Foundation és una entitat privada de Qatar sense ànim de lucre, fundada l'any 1995 i centrada en l'educació, la recerca científica i el desenvolupament de la comunitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.