Un sensacional CV Sant Cugat guanya el gran derbi del voleibol català


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat venç (3-2) el CVB Barça en un partit molt igualat en què les santcugatenques han mostrat molta ambició i intensitat. Amb aquesta victòria el conjunt vermell-i-negre en suma tres de consecutives i s'estabilitza a la zona mitja de la Superlliga 2.

Partit espectacular el que s'ha pogut veure al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix entre dos conjunts que es coneixen a la perfecció i que viuen el matx com un autèntic derbi. Les santcugatenques, amb una Nerea Sánchez espectacular amb 28 punts, han fet un partit molt seriós i han sabut aturar el potent atac blaugrana.

El matx ha servit perquè dues exjugadores del CV Sant Cugat, Anna Espadalé i Lara Raspall, s'hagin retrobat amb les seves excompanyes. Totes dues han tingut també una actuació destacada. Pel que fa al partit, la igualtat ha estat la nota predominant en els quatre primers sets. Les santcugatenques s'han emportat el primer i el tercer (25-21 i 25-22), mentre que les blaugranes han guanyat el segon i el quart (21-25 i 20-25). El cinquè ha estat on el CV Sant Cugat ha dominat des de l'inici i ha agafat un avantatge insalvable pel Barça. Al final, el conjunt santcugatenc s'ha endut el cinquè set (15-11) i un partit que ha estat el millor de la temporada per l'equip vermell-i-negre.

L'entrenador del CV Sant Cugat, Martín Fernández, creu que les seves jugadores han fet un partit molt complet en totes les facetes del joc.

Martín Fernández

L'equip ha jugat el millor partit de l'any. Han tingut una actitud molt positiva i han estat molt encertades en la sacada i en la defensa.



Amb aquesta victòria les santcugatenques es mantenen en la sisena posició amb cinc victòries i quatre derrotes. La propera setmana visiten la pista del Vall d'Hebrón, que és cinquè amb dos punts més que les santcugatenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.