Primer gol de Gabri, que manté líder el Junior


  • Comparteix:

El Junior s'imposa per la mínima al San Mauro (1-0) i es manté una setmana més al capdavant del grup 3 de Primera Territorial. En un partit amb moltes imprecisions i poques ocasions, el primer gol de Gabri amb la samarreta blau-i-negra dóna el triomf als santcugatencs.

Gabri ha desencallat un partit molt travat i en el que les aproximacions a l'àrea rival han estat remotes. Ell ha provocat la falta que instants després ha significat el seu primer gol amb el Junior i, a més a més, el triomf santcugatenc. Cap conjunt ha estat capaç de controlar la pilota i fer passades amb criteri per crear bones ocasions de gol. Les continues interrupcions per faltes o pèrdues han complicat la vida a un Junior que no ha trobat solucions a la duresa rival.

El tècnic de l'equip, Francesc Puig, destaca la gran jugada del gol i el debut golejador de Gabri.

Francesc Puig

Avui l'hen encertat amb el canvi. Ha sortit i a la segona pilota ha marcat. La jugada ha estat molt bona, potser de les millors que hem fet últimament.


La polèmica arbitral ha arribat a la mitja hora de la segona part, quan ha expulsat el visitant Jonhatan Reches per una doble amonestació inexistent, ja que el jugador del San Mauro no havia estat sancionat anteriorment. Al final, victòria local que permet al Junior encapçalar la lliga una setmana més. El proper partit serà el dia 9 de gener i davant un rival d'entitat, el Moja, actual tercer classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.