Última jornada del 2010 a l''Esport en Marxa tv'


  • Comparteix:

Mireia Puente presentant el programa

Mireia Puente presentant el programa

El programa 'Esport en Marxa tv' analitza aquesta setmana com acaben l'any els conjunts santcugatencs. Els equips de la ciutat han disputat aquesta setmana l'última jornada del 2010 i gaudiran ara de dues setmanes de descans que els serviran per fer un balanç d'aquest inici de temporada. La segona edició de l''Esport en Marxa tv' ofereix les imatges dels partits destacats d'aquest cap de setmana amb les valoracions dels principals protagonistes. Mira el programa a Cugat tv

En la darrera emissió de l''Esport en Marxa tv' d'aquest 2010, els espectadors podran veure la victòria, per la mínima, del Junior al San Mauro, triomf que torna el lideratge al conjunt santcugatenc. També hi haurà espai per a la sorpresa de la jornada, que aquesta vegada ha arribat amb la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina. Les vermell-i-negres guanyen per 69-42 el Terrassa, conjunt que arribava al Pav1 de la rambla del Celler com a líder invicte.

A banda d'analitzar aquests partits i la resta de marcadors de la jornada, el programa esportiu també ofereix les millors imatges de la 2a Jornada Multiesports, dedicada al voleibol, i el Festival de Nadal que ha celebrat la secció de gimnàstica rítmica i estètica del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC).

L''Esport en Marxa tv' tornarà el segon dilluns de gener, amb la represa de les competicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.