Els clubs esportius posen deures a Conesa


  • Comparteix:

Mercè Conesa i Lourdes Llorente

Mercè Conesa i Lourdes Llorente

Continuar col·laborant amb els clubs, conèixer les necessitats de les entitats i millorar les instal·lacions. Aquestes són algunes de les peticions que fan la Coordinadora d'Entitats Esportives, el Sant Cugat Esport i la UESC a la nova alcaldessa, Mercè Conesa.

Les entitats esportives ja han expressat els seus desitjos per a la nova alcaldessa, Mercè Conesa. Tots coincideixen en la necessitat de seguir apostant per l'actual model esportiu. La Coordinadora d'Entitats Esportives, que integra 14 clubs de la nostra ciutat, desitja que Conesa conegui la realitat esportiva. Ho ha explicat la presidenta de la plataforma, Lourdes Llorente, a Cugat.cat.

Lourdes Llorente

Demanem a Conesa que conegui la realitat esportiva de la ciutat i dels clubs.








El Sant Cugat Esport també demana a Conesa que es treballi en equip. Ajuntament i clubs han d'anar de la mà segons el president del club santcugatenc, Llorenç Santasusagna.

Llorenç Santasusagna

Demanem una col·laboració estreta amb l'Ajuntament, treballant en equip i amb compromís.



La UESC creu que s'ha de seguir apostant pel model de Sant Cugat com a ciutat formativa. El president de l'entitat, Xavier Salvat, creu que Conesa ha de seguir en aquesta línia de treball.

Xavier Salvat

El més important de tot és que des de l'Ajuntament es pensi que l'esport és una eina que fomenta valors i forma.



Un dels projectes esportius més il·lusionants que haurà d'inaugurar Mercè Conesa seran les futures pistes d'atletisme de la Guinardera, previstes per a l'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.