Segona part dramàtica

L'AXA Sant Cugat torna a la competició amb una contundent derrota contra Marfil Santa Coloma (1-7), que els deixa a la zona més baixa de la Nacional A. Els vermell-i-negres han perdut el control del partit a la segona part i han acabat rendint-se. El colomenc Xavi Pérez, amb quatre dianes, ha estat el gran protagonista del matx.

Els santcugatencs han sortit poc intensos i han cedit la iniciativa a un Marfil molt precís en les passades i amb un joc directe. Però ha estat l'AXA el que s'ha avançat, mitjançant Marc Casas, en la primera aproximació de perill a l'àrea colomenca. Abans del descans els visitants han aconseguit l'empat i s'ha fet justícia en el marcador. A la represa ha arribat la golejada. Als pocs instants, un gol de falta ha significat el segon pels visitants, que s'han limitat a aprofitar les ocasions, deixant els santcugatencs en una impotència total que els ha costat dues expulsions.

Dani Mosteiro, que s'ha fet càrrec de l'equip en absència de Jaime Martínez, reconeix que l'equip travessa un moment delicat, però cal continuar treballant.

Dani Mosteiro

No podem negar que estem en una situació molt crítica, però no ens queda una altra que seguir treballant i pensar partit a partit.

La propera setmana els santcugatencs tornen a jugar al Pav-3 de la rambla del Celler, en el primer partit de la segona volta del campionat. El rival és l'Escola Pia, equip de la zona mitja de la taula.