Amb pas ferm cap a l'ascens

L'Olímpyc Floresta venç (4-2) el Can Tito Vilanova en un matx complicat. Els visitants, que s'han avançat en el marcador, han sabut plantar cara al líder invicte de la Primera Nacional B, que ha resolt l'enfrontament a falta de pocs minuts pel final del partit.

Ha estat un partit travat en el qual els visitants han sabut imposar-se durant gran part de l'enfrontament. I és que al minut 14 del primer període el Can Tito Vilanova complicava les coses a un Olímpyc que no sabia ben bé com trencar la defensa visitant. Amb el gol a favor, el Can Tito s'ho ha cregut i ha continuat pressionant la porteria florestana, fet que ha fet reaccionar els locals. Minuts després el capità florestà, Xaloc Rion, que no ha acabat el partit per expulsió, ha marcat el gol de l'empat que donava esperances als de Txema Redondo per afrontar la segona meitat.

Un minut després de reprendre el partit el Can Tito s'ha tornat avançar en el marcador, avantatge que ha durat 24 segons, quan Ruben Bosch ha tornat a igualar el resultat i minuts després, el mateix jugador marcava el tercer gol. Ha estat a partir d'aquest moment, quan el partit ha fet un gir i l'Olímpyc ha estat més còmode sobre la pista. Al final el florestà Marc Feu ha aprofitat el joc de cinc del Can Tito per marcar el quart i definitiu gol.

El jugador de l'Olímpyc Floresta Ruben Bosch analitza el matx.

Ruben Bosch

Ens ha costat perquè era un rival fort. Jugar aquí a casa ens costava últimament, però avui ho hem aconseguit. Seguim invictes que és el més important.

Amb aquest triomf els santcugatencs continuen líders invictes del grup 2 de la Primera Nacional B de futbol sala. La propera jornada els de Txema Redondo visiten la Salle Gràcia, conjunt situat a la zona mitja baixa de la taula.