Un pas més cap a l'objectiu

El Club Rugby Sant Cugat (CRSC) guanya (46-20) El Toro en la 10a jornada del grup C de la Primera Nacional. Els santcugatencs sumen una victòria molt important que deixa el play-off d'ascens una mica més a prop.

Gran segona part del CRCS davant un El Toro molt físic. En el primer temps, els santcugatencs han aconseguit un parcial de 10 a 3 que els ha permès arribar al descans amb un cert avantatge. En el segon temps, els homes de Jordi Justícia, han posat una marxa més i han ampliat l'avantatge sobre els visitants aconseguint quatre assajos més i deixant el marcador final en 46 a 20.

El jugador del CRSC Ernest Miramunt, protagonista del matx amb dos assajos, comenta el partit.

Ernest Miramunt

Hem començat una mica adormits, però al segon temps ens hem despertat i hem aprofitat el seu cansament.

Amb aquesta victòria els santcugatencs sumen cinc punts més, continuen segons a set del tercer,la UE Santboiana B. La propera setmana visiten el camp del Poble Nou.