El derbi és per al líder


  • Comparteix:

Imatge de la celebració del 0 a 1

Imatge de la celebració del 0 a 1

El Junior s'emporta el derbi santcugatenc de Primera Territorial en derrotar el Sant Cugat Esport (0-2) i és més líder del grup 3, després de l'ensopegada del Juventud Prat. En un partit amb poques ocasions, el gol de Pol Barceló al minut 12 ha avançat els blau-i-negres en la primera aproximació de perill. Coke ha sentenciat a porteria buida aprofitant que Jota havia pujat a rematar en el temps afegit. Les millors imatges del partit a Cugat tv

Partit ensopit a la ZEM Jaume Tubau. Sant Cugat Esport i Junior han gaudit de poques arribades a l'àrea rival i gran part del joc s'ha basat en els desplaçaments llargs de la defensa a l'atac. Barceló ha aprofitat una pèrdua de pilota al mig camp d'Egaña per plantar-se davant Jota i superar-lo amb un xut en semierrada. Però la tònica no ha variat i tots dos equips han mantingut el plantejament inicial de no arriscar en defensa, fins i tot a la segona part. En l'últim tram, el SantCu ha tingut la millor ocasió per empatar en una falta llançada per Roma, però el travesser ha evitat la igualada. En el temps afegit, el porter Jota ha anat a rematar una falta favorable a la recerca desesperada del gol de l'empat, però el refús l'ha agafat Coke que ha sentenciat a porteria buida des del mig del camp.

El tècnic vermell-i-negre, José Luís Duque, treu importància a la derrota.

José Luís Duque

No són més que tres punts, ens haurem d'aixecar, però no ens faran perdre el nostre objectiu.




Per la seva banda, el tècnic del Junior, Francesc Puig destaca l'importància de la victòria pels seus jugadors.

Francesc Puig

És un resultat molt important. Per la classificació i per les ganes de guanyar aquest partit.




La propera setmana, el Junior rep Barberà-Andalucía, botxí del Juventud Prat aquesta jornada. El Sant Cugat, per la seva banda, s'enfronta al Sitges.
El públic ha respost a les altes expectatives creades i en acabar el partit ha donat la seva opinió. Aquestes reaccions es podran veure en el programa 'Esport en Marxa tv' de Cugat tv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.